Kryptovaluutta kurssit

Markkinat tänään: -0.23576%

Trendaavat tänään


Toncoin
(TON)
0.00011127 / BTC

Super Trump
(STRUMP)
0.00000020 / BTC

Solidus Ai Tech
(AITECH)
0.00000176 / BTC

Hoppy
(HOPPY)
0.00000000 / BTC

LandWolf
(WOLF)
0.00000013 / BTC

Render
(RNDR)
0.00010871 / BTC

Solana
(SOL)
0.00243065 / BTC

Bittensor
(TAO)
0.00497998 / BTC

NEAR Protocol
(NEAR)
0.00009594 / BTC

MAGA
(TRUMP)
0.00011217 / BTC

LayerZero
(ZRO)
0.00006258 / BTC

Notcoin
(NOT)
0.00000025 / BTC

Dymension
(DYM)
0.00003315 / BTC

Bitcoin
(BTC)
1.00000000 / BTC

ZKsync
(ZK)
0.00000264 / BTC
Kryptovaluutta
Kurssi / hinta (€)
Muutos 24h
Markkina-arvo
Vaihto 24h
Näytä kaikki (14904) kryptovaluuttaa

Kryptovaluuttojen hintahistoria

Kryptovaluutat ovat ainutlaatuinen sijoituskohde monestaskin syystä. Yksi eniten sijoittajia houkuttelevia tekijöitä on kryptovaluuttojen volatiliteetti, joka on vertaansa vailla. Toisin sanoen kryptovaluuttojen hinnat saattavat vaihdella monta sataa prosenttia vain yhden päivän aikana, joka mahdollista tehokkaan keinottelun osto- ja myyntihintojen välillä. Vastaavasti korkea volatiliteetti etenkin vähemmän tunnetuissa kryptovaluutoissa saattaa aiheuttaa myös ongelmia pitkällä tähtäimellä. Tämä riski poistuu, kun sijoitukset tehdään tunnettuihin ja paljon markkina-arvoa omaaviin kryptovaluuttoihin joiden pohjakurssi on enimmäkseen vakiintunut.

Jo tässä kohtaa haluamme varoittaa kryptovaluutoilla tapahtuvista huijauksista, jotka liittyvät ICO-listauksiin. Monet uudet kryptovaluutat saattavat olla vain markkinointitempauksia, joissa valuutan luojien on tarkoitus vain yksinkertaisesti ottaa rahat omaan taskuunsa. Tämä ilmiö nähtiin hiljattain Squid-Game kryptovaluutassa, jonka arvo nousi tuhansia prosentteja yhdessä päivässä, mutta loppujen lopuksi kukaan ei ollutkaan ostamassa arvossa noussutta kolikkoa. Sijoittajat tekivät merkittäviä tappioita sijoittaessaan tähän kyseiseen valuuttaan.

Oppaistamme löydät tarkemmin miten vältät sudenkuopat kryptosijoittamisessa, mutta nopeasti: kannattaa tarkistaa projektin taustat sekä perehtyä siihen, mitä teknologiaa kyseinen valuuttaa käyttää. Samalla voidaan tehdä johtopäätöksiä siitä, mihin tätä valuuttaa voi todellisuudessa käyttää. Jos sillä ei ole käyttökohteita, on todennäköistä, että sen arvo laskee kun markkinoiden into pienenee.

Mitkä tekijät vaikuttavat kryptovaluuttojen hintaan

Kryptovaluuttojen hintaan vaikuttavat monet tekijät, mutta niistä merkittävin on kysyntä ja tarjonta. Eli hinta määräytyy markkinoilla sen mukaan, mitä sijoittajat ovat valmiita valuutasta maksamaan ja vastaavasti, millä hintaa valuuttaa omistavat ovat siitä valmiita luopumaan. Kysynnän ja tarjonnan lisäksi joiden kryptovaluuttojen kohdalla myös saatavuus vaikuttaa hintaan, eli se kuinka paljon kyisestä valuuttaa on mahdollista enää saada. Monet valuutat ovat rajoittaneet saatavuttaan, jolloin niitä ei ole maailmassa loputtomasti. Esimerkiksi Bitcoinia on saatavilla vain 21 miljoonaa kappaletta.

Kurssiin ja hintaan saattavat vaikuttaa myös voimakkaat markkinointitempaukset eri sosiaalisen median kanavissa tai vaikka yksittäiset Elon Muskin Twiitit. Siksi kryptovaluuttojen kanssa on oltava hyvin tarkkana etenkin jos tekee sijoituksensa pienempiin projekteihin joiden arvo ei ole vielä vakiintunut.

Sijoittajan on täysin mahdollista tehdä moninkertaista tuloa sijoitettuun pääomaan nähden vain muutamassa päivässä, mutta kuten kaikessa muussakin sijoittamisessa myös kryptosijoittamisessa tuotto ja riski kulkevat käsi kädessä. Tasaisia varmempia sijoituksia ovat markkinoiden top-5 valuutat, kuten Bitcoin, Ethereu, Tether joiden kurssi alkaa olla melko vakiintunut. Mutta riskisempiä kohteita ovat listauksesta saapuneet uudet tulokkaat joiden arvo mitataan vain senttien murto-osissa.

Reaaliaikaiset kurssit ja graafit

Sivustollamme ylläpidetään Suomen suurinta kryptovaluutta tietokantaa, josta löydyy kaikki kryptovaluutat, mukaan lukien uudet kryptovaluutat. Näille jokaiselle olemme luoneet omat sivut, joista pääset lukemaan lisää tietoa kyseistä valuutasta ja näet samalla reaaliaikaisen kurssin ja hinta historian. Näin pystyt tekemään entistä tehokkaampia päätöksiä sijoitustesi suhteen.

Sijoittamisessa jo olemassa olevan datan hyödyntäminen yhdistettynä omaan visioon tarjoaa hyvät lähtökohdat onnistuneelle sijoitustoiminnalle. Tiedämme, että monet suomalaiset haluaisivat tehdä sijoituksia virtuaalivaluuttoihin, mutta eivät tiedä mistä aloittaa koska he eivät pysy ymmärtämään kokonaiskuvaa. Sivustomme avulla kuka tahansa voi aloittaa kryptovaluuttoihin sijoittamisen vaikka jo tänään!

Hinnat ja kurssit tänään

Tällä sivustolla esiintyvät tiedot päivittyvät automaattisesti muutaman minuutin välein. Sivuille on listattu maailman top-100 markkina-arvoltaan suurinta kryptovaluuttaa järjestyksessä. Hinta-tiedot päivitetään automaattisesti reaali-ajassa hyödyntämällä modernia teknologiaa. Näin voit koska tahansa vilkaista, mitä sijoituskohteita tänään voisi olla saatavilla.

Helppo tapa seurata kursseja on pistää sivustomme selaimesi tai mobiililaitteesi kirjanmerkkeihin, jolloin voit koska tahansa vilkaista mitä kryptovaluutta kurssit tänään näyttävät. Vinkkaa sivustosta myös kavereillesi, jos olet sitä mieltä, että palvelustamme oli sinullekin hyötyä.